Het verschil tussen animaties en geanimeerde video’s

Geanimeerde video’s en animatie video’s zijn beide video’s die geheel of gedeeltelijk zijn gemaakt met behulp van animatie. Er is echter een klein verschil tussen de twee.

Geanimeerde video’s zijn video’s die animatie bevatten, maar die ook andere video’s elementen kunnen bevatten, zoals live action-opnames of afbeeldingen. Geanimeerde video’s kunnen bijvoorbeeld video’s zijn die een mix bevatten van live action-opnames en geanimeerde elementen, zoals tekstballonnen of beeldmerken. Ze kunnen ook video’s zijn die geanimeerde elementen bevatten om bepaalde punten te benadrukken of om de video visueel aantrekkelijker te maken.

Animatie video’s, daarentegen, bestaan uitsluitend uit animatie. Dit betekent dat de gehele video gemaakt is door middel van animatie, en dat er geen live action-opnames of afbeeldingen in de video voorkomen. Animatie video’s kunnen in verschillende stijlen worden gemaakt, zoals 2D-animatie, 3D-animatie of stop-motion animatie.

In samenvatting: geanimeerde video’s zijn video’s die animatie bevatten, maar die ook andere video’s elementen kunnen bevatten. Animatie video’s zijn video’s die uitsluitend bestaan uit animatie.

hoelang moet een uitleg animatie duren